Ria Keuker

Een van de belangrijkste voorwaarden om het coach, training of therapietraject succesvol te laten verlopen, is dat er een wederzijdse  'klik' moet zijn. Die krijg je natuurlijk alleen maar door elkaar te leren kennen. Ik begin vast door mezelf met wat steekwoorden voor te stellen;

  • invoelend
  • onbevooroordeeld
  • georganiseerd
  • neigend naar perfectionisme
  • stressbestendig
  • gek op mijn gezin
  • levensgenieter
  • attent
  • breed georiënteerd 

 
Wil je meer weten bel of kijk voor meer informatie
op ' contact en tarieven'.

Ria Keuker Stress, Burn-out en Relatiecoach/therapeut

Mijn loopbaan 

Zelfontwikkeling loopt als een rode draad door mijn leven. Na de geboorte van twee zonen ben ik economie gaan studeren en heb ik een aantal jaren lesgegeven aan commerciële en niet-commerciële opleidingen. Daarna heb ik, samen met mijn echtgenoot, een internationale handelsfirma opgezet waar we ruim 10 jaar leiding aan gegeven hebben. Als CFO van een bedrijf met verschillende buitenlandse vestigingen, moeder van een gezin met opgroeiende kinderen en allerlei andere verwachtingen en verplichtingen waren er aardig wat ballen in de lucht te houden.

Het was zaak om de balans tussen draagkracht en draaglast goed in de gaten te houden.


Aangezien dat aardig lukte en daarnaast de voldoening die ik haalde uit het motiveren en stimuleren van anderen, voelde ik dat het tijd werd om mijn kennis te verbreden en mezelf verder te gaan ontwikkelen. Eerst heb ik, op propedeuse niveau psychologie gestudeerd. Vervolgens heb ik verschillende post-hbo-opleidingen tot professioneel coach en mediator gevolgd. Al snel ben ik een eigen praktijk gestart en les gaan geven in verschillende coach-, mediation- en communicatievakken. Daarnaast heb ik een aantal jaren als vrijwilliger gewerkt zowel als buurtbemiddelaar als voor de Luisterlijn.
Ook daar heb ik gemerkt hoe belangrijk is dat mensen zich gehoord en gezien voelen.


Door het volgen van een aantal specialisatiecursussen heb ik me bekwaamd in stress, burn-out coaching en preventie en relatietherapie. Inmiddels doe ik dit  al weer ruim 15 jaar, met veel plezier  en voldoening.

Ik bied o.a. begeleiding aan op het gebied van persoonlijke- en werk gerelateerde vraagstukken. Ook voor het zoeken naar een balans tussen werk en privé, bij thema's rond relaties, stress en burn-out kan ik als coach/therapeut mogelijk iets voor je betekenen. 

 

Daarnaast verzorg ik trainingen zowel vanuit mijn eigen praktijk als onder de vlag van particuliere opleiders.